Beproefderecepten.nl
Snack Vis

Hartige verjaardagstaart voor bij de borrel

Wij zijn niet zulke enorme zoetekauwen, dus toen Roel jarig was, heb ik deze “verjaardagstaarten” gemaakt. Super simpel, erg lekker en het ziet er prachtig uit. Lang leve Roel en de Spirelli!

Aantal personen

8 tot 16

Ingrediënten
  • 1 Turks brood
  • 1 komkommer
  • 2 pakjes bieslookroomkaas light (AH)
  • 2 pakken gerookte zalm (Euroshopper of Lidl, 200 gram per pak)
  • verse dille
  • versgemalen zwarte peper
Keukenmateriaal
  • snijplank
  • koksmes
  • 2 serveerschalen
Bereidingstijd

10 minuten

Bereiden

Was de komkommer en snijd deze met de spiraalsnijder. Haal de blaadjes van de dille. Leg het Turkse brood op een snijplank en snijd het horizontaal doormidden. Leg de beide helften op een aparte serveerschaal. Besmeer elke helft met een pakje roomkaas met bieslook. Leg op elke helft een de plakjes zalm van een heel pak zalm. Drapeer de komkommerslierten over de zalm. Strooi de dilleblaadjes erover en maal er met de molen zwarte peper over. Serveer in punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.