HomeOver mij
6 februari, 2015

Over mij

Een van mijn grootste hobby’s is koken. Het lezen van kookboeken, kooktijdschriften, de Volkskeuken en receptenwebsites vind ik ook erg leuk. Op mijn 18 kreeg ik mijn eerste echte kookboek, het Wannée kookboek, de negentiende geheel herziene druk. Nog steeds gebruik ik dat boek als ik basisrecepten, zoals mayonaise, wil gebruiken. Inmiddels heb ik een kast vol met kookboeken, stapels met tijdschriften en kan ik soms heel lang zoeken naar dat ene recept, waar stond dat ook al weer in?

Deze website is voor iedereen die graag mijn recepten wil maken, maar ook voor mijzelf een groeiende bibliotheek van recepten die ik al heb gemaakt. Mijn AH Kookschrift, zal ik langzaam afbouwen, want dit was de plek waar ik voorheen mijn recepten bewaarde. De naam is “Beproefde recepten”, omdat ik alle recepten eerst heb uitgeprobeerd en eventueel aangepast.

Mocht je dingen tegenkomen, die ondanks mijn zorgvuldig controleren, niet kloppen, laat het me dan weten!

Els Laumans

3s COMMENTS

3 thoughts

  • Joyce de Kanter
    maart 29, 2015 at 11:37 am

    Hoi Els,

    Wat een gave recepten heb je al geplaatst echt een succes. Website ziet er toppie uit. Als ik straks weer op de been ( ben aan mijn rug geopereerd) ben dan ga ik zeker aan de slag en kom ook zeker een keer in je restaurant eten. Misschien vind je het leuk om ook wat over mijn recepten te horen. Nogmaals leuk initiatief!
    gr Joyce

    • Els
      maart 29, 2015 at 3:24 pm

      Hoi Joyce,

      Hartelijk dank voor je leuke reactie, daar word ik echt blij van. Ik stuur nog wel even een privébericht over je rug, sterkte ermee!

      Groetjes Els

  • Brenda
    februari 24, 2017 at 2:40 pm

    Hoi Els,

    Wat een mooie site! Ziet er goed uit.
    Je groene groentesoep smaakte erg lekker. Wellicht ga ik me een keer aanmelden voor jullie huiskamerrestaurant.

    Groetjes
    Brenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.