HomeNagerecht Aardbeientoetje met slagroom, kletskoppen, basilicum en balsamico parels

Aardbeientoetje met slagroom, kletskoppen, basilicum en balsamico parels

Comments : 3 Posted in : Nagerecht on by : Els Tags: , , , ,

Goede vrienden van ons hebben sinds twee jaar een webshop met allemaal heerlijke olieën, balsamico- en andere azijnen. Sinds kort is dit assortiment uitgebreid met super lekker balsamico parels. Het smaakt heerlijk en geeft een prachtige afwerking aan gerechten. Ik bedacht dit hele simpele dessert, klaar in een paar minuten, succes gegarandeerd. Bezoek de website van Olivioli en koop hier lekkere olie e.d., vooral de Venta del Baron, de best olijfolie ter wereld, een prijswinnaar!, is mijn favoriet en heb ik zojuist weer besteld.

Aantal personen

4

Ingrediënten
  • 1 spuitbus slagroom (light)
  • 500 gram aardbeien
  • 4 kletskoppen (koekje, pak 175 gram)
  • 4 mooie blaadjes basilicum
  • 4 theelepels balsamico parels
Keukenmateriaal
  • aardappelschilmesje
  • 4 mooie dessertglazen
Bereidingstijd

5 minuten

Bereiden

balsamico parels

Maak de aardbeien schoon en snijd deze doormidden of in vieren, afhankelijk van de grootte van de aardbeien. Spuit een laag slagroom in het dessertglas. Leg hier de aardbeien op. Verkruimel per glas een kletskop en leg deze op de aardbeien. Leg er een lepeltje balsamico parels op en leg er een blaadje basilicum bij.

3s COMMENTS

3 thoughts

  • José Verstegen
    maart 14, 2017 at 10:53 am

    Hoi Els,dit lijkt me een verrukkelijk toetje wat ik binnenkort ga maken voor 6 personen.Mijn vraag is kan ik de slagroom mengen met roomkwark zodat het niet te zoet gaat worden?

    • Els
      maart 17, 2017 at 10:56 pm

      Dit lijkt mij een goed idee. Ik vind het leuk als je het resultaat laat weten!

  • José Verstegen
    maart 26, 2017 at 11:13 am

    Gisteren gemaakt en het was verrukkelijk.Eerst een laagje volle kwark daarna slagroom en de rest.De balsamico parels maakte het helemaal af.Ik had een bijzonder nagerecht voor onze gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: