Hier ga ik de in mijn recepten gebruikte technieken verzamelen, klik op een onderwerp voor details en indien mogelijk filmpjes. Ik vind de filmpjes van Allerhande heel duidelijk, en niet te lang.

Ei splitsen

Hoe splits ik eieren

Karamelliseren

Zo maak je een rijke caramelsaus | Lekker Tafelen

Groentespaghetti maken

Afbeeldingsresultaat voor groentespaghetti spirali

au bain-marie smelten

AU BAIN-MARIE • Gastropedia

Steriliseren van potten

Afbeeldingsresultaat voor steriliseren van potten

Inhoudsmaten

Hoeveel is een eetlepel of een theelepel?

Omrekentabel cups naar grammen/milliliters

Altijd handig met buitenlandse recepten

Kerntemperaturen

Hier tabellen met de juiste kerntemperaturen.

Stoomtabel stoomoven

Hier staan de juiste gegeven om je groenten, vlees, aardappelen, rijst, enz. te garen in de combistoomoven.

4 Reacties

  1. Wat een leuk initiatief Els, ik ga je volgen en misschien zo nu en dan je recepten uit proberen. Altijd leuk om nieuwe recepten te lezen.
    Groet Ellen

Laat een antwoord achter aan Els Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.