Drank(je)

Alcoholvrije Bellini

Sinds een paar weken hebben we 2 alcoholvrije dagen per week, gezond gevoel geeft dat! Vandaag is weer zo’n dag en uitgerekend nu kwam er een Bellini-recept langs. Geen prosecco dus, maar ik heb van een feestje nog 3 flessen Viverty over, alcoholvrije bubbels. Ook liggen er nog 3 rijpe wilde perziken in de fruitmand, dit lijkt mij lekkerder dan perziken uit blik. Deze Bellini is lekker zomers, ik mis de alcohol niet. Proost!

Aantal glazen

4

Ingrediënten

  • 1 fles Viverty (te koop o.a. bij AH)
  • 3 wilde perziken

Keukenmateriaal

  • schilmesje
  • hakmolen + staafmixer
  • ijsblokjesvorm
  • 4 champagneglazen

Bereidingstijd

5 minuten + 1 uur vriestijd

Bereiden

Schil de perziken en haal de pit eruit. Doe ze in het bakje van de staafmixer en pureer ze tot moes. Doe de moes in de ijsblokjesvorm en zet deze in de diepvries. Na een uur haal je