Bijgerecht Indonesisch Oosters Vegetarisch

Sajoer bajem (spinazie met cashewnoten en mais)

Ik ben dol op spinazie en dit gerecht smaakt heerlijk bij de ajam betawi, waarvan ik onlangs het recept heb gepubliceerd. Het is simpel en lekker snel klaar. Lekker met rijst, wij hebben in elk gesmuld!

Aantal personen

4

Ingrediënten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 scheutje zonnebloemolie
  • 600 gram jonge bladspinazie
  • 50 gram mais (uit blik)
  • 50 gram cashewnoten
  • zout en peper naar smaak
Keukenmateriaal
  • koksmes
  • snijplank
  • wok
Bereidingstijd

5 minuten

Bereiden

Pel en snipper de knoflook. Verhit een scheutje olie in de wok. Bak de spinazie met de knoflook. Voeg de maïskorrels en de cashewnoten toe. Breng op smaak met zout en peper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.